ochelari_pe_laptop_pe_birou

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea psihologie clinică, nr.1639, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihoterapii cognitive şi comportamentale, nr.3454, eliberat de Colegiul Psihologilordin România (CPR).

 

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Pentilie Marius – Cabinet individual de psihologie,   cod de inregistrare 1CJ1729, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

Formare:

În psihoterapii cognitive şi comportamentale asigurată de Asociaţia de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din România (APCCR).

În psihologie clinică asigurată de masteratul de psihologie clinica, consiliere si psihoterapie cognitiv comportamentala din cadrul UBB Supervizor: Aurora Szentagotai, psiholog principal în psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie, supervizor în domeniu atestat de Colegiu Psihologilor din România, membru al Institutului Internaţional de Studii Avansate de Psihoterapie şi Sănătate Mentala Aplicată.

Studii:

– Diplomă de licenţă în specializarea psihologie

Diplomă de disertaţie, masteratul de psihologie clinica, consiliere şi psihoterapie cognitiv-comportamentala, UBB Conducator Master: Daniel David, profesor “Aaron T. Beck” de psihologie clinică şi psihoterapie (stiinte cognitive clinice) la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Şeful Catedrei de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din Universitatea Babes-Bolyai, preşedintele International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Colegiului Psihologilor din România, filiala Cluj şi al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România. În prezent (2009) predă şi la prestigioasa instituţie medicală Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA.

Academic:

Diplomă workshop “Abuzul sexual” organizat de Colegiul Psihologilor din România si Institutul de Psihologie si Psihoterapie a Sexualităţii, formator: Conf. Univ. Dr. Andrea Muller-Fabian;

Diplomă workshop “Psihosexualitatea masculină şi feminină” organizat de Colegiul Psihologilor din România şi Institutul de Psihologie şi Psihoterapie a Sexualităţii, formator: Lect. Univ. Dr. Adrian Roşan.

Diplomă workshop  “Terapia tulburărilor sexuale” organizat de Colegiul Psihologilor din Romania şi Institutul de Psihologie si Psihoterapie a Sexualităţii, formator: Lect. Univ. Dr. Adrian Roşan.

Diplomă workshop “Psihodiagnostic şi evaluare clinică în tulburările sexuale” organizat de Colegiul Psihologilor din România şi Institutul de Psihologie si Psihoterapie a Sexualităţii, formator: Lect. Univ. Dr. Adrian Roşan.

Diplomă workshop “Contextul personal al integrării” organizat de Colegiul Psihologilor din România şi Asociatia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România, formator: Prof. Dr. Peter J. Hawkins si Prof. Dr. Rochard Page.

Diplomă workshopHipnoză şi Hipnoterapie Clinică”, organizat de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România, formator: Dr. Thomas Dowd Professor Emeritus Kant State University, USA.

Diplomă workshop “Metode online de prevenţie şi psihoterapie a anxietăţii”, organizat de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia de Consiliere şi Psihoterapie Online din România, formator: Prof. univ. dr. Mircea Miclea.

Diplomă workshop “Terapie de cuplu: hărţi mentale şi aptitudini practice pentru începători”, organizat de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia de terapie familială sistemică Cluj, Formatori: Konya Agnes & Zoltan.

Diplomă workshop “Motivational Interviewing” , organizat de Cluj School of Public Health, UBB, formator: Dr. Ken Resinkow.

Diplomă workshop “Cu dr. Irvin D. Yalom despre Misterul descoperirii sensului”, organizat de  Colegiul Psihologilor din România și Asociația C.I.S. IMPROVE.

Diplomă workshop “Depresia-strigătul tăcerii”, organizat de  Colegiul Psihologilor din România și Asociația C.I.S. IMPROVE.

Conferinţe:

Diplomă participare la – Conferinţa Naţională de Psihologie a Sexualităţii, Ediţia a II-a,  06 aprilie 2012organizată de Institutul de Psihologie si Psihoterapie a SexualităţiiCluj-Napoca, acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi de Colegiul Medicilor din România, cu lucrareaParticularităţi ale co-terapiei în tratarea tulburărilor sexuale şi a problemelor de comunicare în relaţia de cuplu. Studiu de caz”.

Diploma participare la – Conferinţa Naţională de Psihologie a Sexualităţii, 15 martie 2013, organizata de Institutul de Sexologie – Cluj-Napoca, acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi de Colegiul Medicilor din România.

Diploma participare la – Conferinţa Naţională de Psihologie a Sexualităţii, 27 martie 2014, organizata de Institutul de Sexologie – Cluj-Napoca, acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi de Colegiul Medicilor din România, cu lucrarea “Desensibilizarea progresivă în terapia disfuncţiilor sexuale”.