Solicită o programare!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj


  m.pentilie@mental-training.ro


  0749654062 (Orange)

  0726453531 (Vodafone)


skype ID marius.pentilie


C.I.F.: 27656016
Cont bancar BT: RO70BTRLRONCRT0305425401


Bulevardul Eroilor, nr. 22, et.2, ap.12, Cluj-NapocaCabinet psihologic Cluj Napoca

Cabinetul psihologic este acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Dotat şi mobilat la standardele impuse de colegiul psihologilor. Pregătit pentru desfăşurarea şedinţelor de psihoterapie într-o atmosferă profesională.

Este important ca şedinţele  să se desfăşoare într-un cadru şi într-o ambianţă care să impulsioneze procesul terapeutic, printr-o atmosferă relaxantă, familială şi securizantă.
Situat în zona centrală din Cluj-Napoca, retras într-o curte interioara veche, este usor accesibil.

Ședințele se stabilesc pe bază de programare. Programările la cabinet se pot face prin telefon sau mail la numerele sau adresa de mail afișate pe site ori prin formularul de contact.

O ședință durează o oră. Programul cabinetului este în funcție de programări de Luni până Vineri între orele 08:00-20:00. Cel mai bine este să-mi spuneți când ați dori programarea iar eu o să vă transmit când sunt disponibil.
Dacă sunt persoane care nu pot veni în timpul programului datorită job-ului, faptului că locuiesc în alte orașe ori în caz de urgenţă, se pot stabili ședinţe și în week-end.

Daca ai orice întrebare, dă-mi un telefon. Mi-ar face plăcere să vorbesc cu tine despre cum putem lucra împreună pentru a te ajuta să îţi atingi scopurile.