Daniel Cîmpean

 psiholog_daniel_cimpean

Psiholog, Psihoterapeut.

Psihoterapia este un proces complex, compus din conștientizarea și acceptarea problemelor prezente, din identificarea soluțiilor și aplicarea lor spre rezolvarea de probleme. Acest proces duce de cele mai multe ori la o viață echilibrată și plină de sens, trăită în conformitate cu valorile personale.

Uneori de scurtă durată, alteori de lungă durată, psihoterapia este motivantă și eficientă în rezolvarea problemelor de viață. În psihoterapie accentul cade pe răbdare, perseverență și acceptarea greșelilor din care putem extrage mereu foloase.

Am ales munca de psihoterapeut pentru a ajuta persoanele să-și atingă scopurile, să-și depășească problemele, să dezvolte o un stil de viață echilibrat și sănătos, să-și descopere valorile personale, să se accepte necondiționat și să persevereze spre dezvoltarea personală și spre atingerea unei vieți fericite și plină de sens.

  1. Psihoterapeut Centrul de psihologie Mental-Training  
  2. Psiholog și Psihoterapeut Centrul de Consiliere „Student Expert” UBB Organizare de programe de dezvoltare personală și oferirea de suport psihoterapeutic clienților
  3. Deschiderea cabinetului individual de psihologie Obţinerea certificatului pentru cabinetul individual de psihologie.
  4. Masterul de psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie Absolvirea masterului, UBB, Cluj-Napoca
  5. Asistent de cercetare UBB Evaluarea diferitelor tulburări psihologice
  6. Practică Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie, Cluj-Napoca Evaluarea psihologică a pacienților
  7. Practică Centrul de Consiliere „Student Expert” UBB Organizare de workshop-uri și evenimente de dezvoltare personală
  8. Facultatea de Psihologie și Știinţe ale Educaţiei, UBB Obţinerea licenţei în psihologie

Formarea în psihoterapie cognitiv-comportamentală, cărțile citite, studiile de specialitate, participarea la workshop-uri, dar mai ales experiența profesională și o continuă reflecție asupra muncii mele și ajutorului oferit persoanelor cu care am lucrat, m-au ajutat și mă ajută să mă dezvolt continuu, atât pe plan profesional, cât și personal, astfel încât să fiu cât mai pregătit pentru următoarea provocare terapeutică.

 

 

Atestate liberă practică psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea psihologie clinică, nr.2677, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihoterapii cognitive şi comportamentale, nr.2678, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

Formare:

În psihoterapii cognitive şi comportamentale asigurată de Asociaţia de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din România (APCCR)

Studii:

– Diplomă de licenţă în specializarea psihologie

– Diplomă de disertaţie, masteratul de psihologie clinica, consiliere şi psihoterapie cognitiv-comportamentala, UBB Conducator Master: Prof. univ. dr. Daniel David

Academic:

Workshop “Single Session Therapy in CBT and Other Therapeutic Approaches”, formator: Prof. Windy Dryden

Workshop Health Now | Ediția a IV-a

Participant Conferința Internațională de Psihoterapii Cognitive Ediția a IX-a, 28 iunie – 1iulie 2017, organizată de “International Association for Cognitive Psychotherapy”