Despre noi

 

psiholog-mental-training-cluj

Un centru din Cluj cu psihologi specializaţi

Centrul de psihologie Mental-Trainig este primul centru de psihologie din Cluj-Napoca și a apărut ca urmare a progresului pe care psihoterapia și psihologia l-a înregistrat în România și în Cluj mai ales.

Sunt foarte mulţi oameni care apelează la psihologi sau consilieri și este nevoie de servicii din ce în ce mai specializate și mai calitative care să arate o grijă față de persoană. Centrul nostru de psihologie este axat pe oferirea unor servicii de psihoterapie și consiliere psihologică la cele mai înalte standarde.

Oamenii vor ca problemele lor să fie tratate cu răbdare, acceptare, căldură, empatie și profesionalism pentru a putea avea încredere și pentru a ajunge la echilibru. Acestea se pot obţine doar printr-o perfecţionare în metodele psihoterapeutice.

Dacă în trecut un psiholog se ocupa de tot ce ţinea de tulburări și probleme emoţionale, psihice, dezvoltare personală, evaluări, optimizare, acum tendinţa este de specializare și restângere a domeniilor.

Prin asocierea dintre noi, Marius Pentilie, Lavinia Holhoș și Daniel Cîmpean am reușit să ne perfecţionăm și să ne concentrăm pe acele subdomenii ale psihologiei la care avem cele mai bune rezultate.

Psihologia la zi

Acest site este în primul rând un spaţiu pentru informaţiile relevante şi actuale din psihologie şi psihoterapie.

În al doilea rând oferă un suport clienţilor de la centrul nostru de psihologie din Cluj. Dar şi o fereastra spre ce facem, fișe psihologice, articole de blog, imagini, celor interesaţi să ia legătura cu un psiholog.

Considerăm că este necesară o transparenţă mai mare în acest domeniu. Astfel oamenii pot să vadă ce se petrece în cabinet, ce înseamnă psihoterapia şi ce face un psiholog, psihoterapeut sau consilier.

Ţelul ultim este de a oferi psihoterapie de cea mai înaltă calitate bazată pe ştiinţă şi pe experienţă și de a ajunge la excelență. Având în vedere că numărul clienţilor cu care putem lucra este limitat.

Psihicul nu este un produs al creierului, el este un fenomen asemenea muzicii de exemplu. Ca să înţelegi o simfonie nu este suficient să înţelegi cum funcţionează fiecare instrument, după cum, ca să înţelegi psihicul nu este suficient să înţelegi cum funcţionează creierul. Iar nişte instrumente perfect funcţionale nu garantează niciodata o muzică de calitate. Dacă psihiatrul se aseamănă mai mult cu cei care acordeaza şi repară instrumentele, psihologul, asemeni unui dirijor se focalizează pe buna interpretare şi redare a simfoniei în ansamblu.

Cabinete psihologice Cluj Napoca

Cabinetele noastre asociate sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din România, şedinţele se desfăşoară cu profesionalism într-un spaţiu care respectă toate rigorile comisiei de specialitate şi sunt folosite cele mai noi proceduri.

Stresul la care suntem expuşi tot mai mult  în viaţa de zi cu zi reprezintă un factor foarte important în apariţia unor dificultăţi comportamentale, cognitive sau emoţionale.
În terapie, aceste dificultăţi sunt abordate pentru a găsi soluţii eficiente şi de lungă durată. 

Așadar vă așteptăm cu drag la sediul nostru  ca să vedem cum am putea să lucrăm împreună. Puteţi să faceţi o programare prin formularul de contact, să ne sunaţi sau să ne lăsaţi un mesaj sau mail.

Dacă ai fost la psiholog

Îi încurajăm pe cei care au fost la centrul nostru de psihologie să îşi împărtăşească experienţa la secţiunea de testimoniale clienţi. Astfel pot să vadă şi ceilalţi că nu trebuie să fii nebun ca să mergi la psiholog.

În plus, toate prejudecăţile despre problemele psihice ar putea să dispară şi să dicutăm în sfârşit deschis despre ce avem pe suflet fără frica de a fi judecaţi şi fără ruşine.

Până la urmă, fiecare dintre noi a avut sau va avea o problemă psihică la un moment dat în viaţă, e nevoie să recunoaştem că suntem doar oameni şi nu roboţi.

 

„Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelenţa nu este un act singular, ci un obicei.”

Aristotel