Eduard Fekete

Psiholog clinician, Psihoterapeut

  „Vreau să mă specializez într-un domeniu prin care mai apoi să pot ajuta cât mai mulți oameni să ducă o viață mai bună”. Acesta a fost gândul care a stat la baza deciziei mele de a o lua pe drumul Psihologiei. După ani în șir, în care am practicat și am visat în continuu la o carieră fotbalistică, un simplu gând a fost suficient pentru a îmi schimba radical viața și indirect și pe mine ca persoană. Psihologia m-a transformat dintr-o persoană timidă, care vedea în alb și negru (ex. fotbal sau nimic), într-o persoană a cărui putere și atu sunt deschiderea spre nou, capacitatea de socializare și toleranța la frustrare. Îmi place să lucrez cu pacienți de toate vârstele, în special cu adolescenți și tineri, abordând tematici precum anxietate, depresie, tulburări de somn, atacuri de panică, anxietate socială, stimă de sine și multe altele. Am convingerea că toți putem să ducem o viață de care să ne bucurăm, fie ea mai încărcată cu succese sau cu eșecuri, cu mulți bani sau fără. Dacă ne ținem mintea sănătoasă și funcțională, putem găsi nenumărate bucurii în viața de zi cu zi. Dorința mea în privința psihoterapiei și în același timp obiectivul meu principal în practicarea acestui domeniu a rămas în continuare cea care m-a îndemnat să încep drumul psihologiei, și anume să ajut cât mai mulți oameni să trăiască o viață mai plăcută.
 1. Psiholog atestatSpecializări: Psihoterapie cognitiv-comportamentală 
 2. Psiholog atestatSpecializări: Psihologie clinică
 3. Facultatea de Psihologie și Științe ale EducațieiUniversitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
 4. Master de Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și PsihoterapieUniversitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
 5. Practică la Secția de Psihiatrie a Spitalului Dr. Valer RussuLuduș
 6. Practică la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Dej
 7. Membru al Asociației Beyond din Cluj Napocaparticipând la proiecte care vizează dezvoltarea tinerilor și incluziunea socială
 8. Psiholog la un casă de tip familial din Cluj Napoca
„Ai grijă ca ceea ce cauți să valoreze mai mult decât ceea ce pierzi căutând.”
Unknown

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică, nr. 26363, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 
badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihoterapii cognitive şi comportamentale, nr. 10127, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Fekete C. Eduard-Janos – Cabinet individual de psihologie, cod de înregistrare: 1MS12289, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 

Dorești o programare la psih. Fekete Eduard?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos. Poți preciza psihologul la care dorești programarea sau te putem asista noi.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici