Lidia Neagoș

Psiholog clinician

Mă definesc înainte de toate prin a fi o femeie cu roluri multiple, care s-au conturat, implementat și schimbat de-a lungul anilor. Dornică să învăț, să cresc și să mă dezvolt în diferite sfere ale vieții, am învățat să îmbrățișez provocările cu credință și curaj. Am descoperit că provocările ocupă un rol esențial în dezvoltarea încrederii în sine, iar o adaptare sănătoasă vine tocmai din interiorul nostru prin conștientizarea propriilor resurse, dar și limite. Parcursul meu poate este diferit de al altora, însă nu este cu nimic mai special, în sensul că fiecare dintre noi avem povestea și menirea noastră. Sunt pasionata de psihologie și psihoterapie, și fascinată de profunzimile ființei umane. Pentru mine, psihologia reprezintă una dintre pârghiile cruciale prin care oamenii pot deveni mai responsabili și mai conștienți de propria viață, dar și mai plini de compasiune și recunoștință. Totodată, consider că psihologia este și o unealtă valoroasă în încercarea de a răspunde la întrebările existențiale, cum ar fi: ,,Cine sunt eu?”; ,,De ce sunt aici?”, dar mai ales ,,De ce fac asta?”. Pe lângă expertiza obținută în cadrul Facultății de Psihologie, am studiat în particular psihologia creștină, care oferă o abordare diferită pentru înțelegerea condiției umane utilizând ca sursă primară Biblia și literatura evanghelică. În ultimii ani, există un dialog activ între știință și religie. Atât în consilierea cognitivă, cât și în consilierea creștină scopul este dobândirea unei vieți conștiente și asumate. Consilierea creștină are ca obiectiv și apropierea de Dumnezeu, și întărirea în credință. Sarcina mea principala este să ofer actului terapeutic etica, responsabilitatea și empatia necesare pentru dezvoltarea cu succes a relației terapeutice. Mă adresez îndeosebi celor care experimentează sentimente neplăcute – anxietate, singurătate, respingere, pierderea celor dragi, dificultăți în relațiile interpersonale și celor care doresc să își înțeleagă propriile emoții, scopul fiind cel de a reduce stresul. De-a lungul anilor, am fost martora multor oameni din jurul meu care au avut capacitatea de a-și schimba viețile, de a se dezvolta emoțional și intelectual, de a-și accesa puterea interioară și a ajunge să trăiască o viață care să aibă un scop și o valoare personală pentru ei.
 1. Psiholog atestatSpecializări: Psihologie Clinică
 2. Consilier Orientare privind cariera
 3. Curs formare de bază în ADICȚIIAsociația Preventis
 4. Curs Terapii ComplementareAsociatia “Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă
 5. Curs biorezonanțăDiagnostic și dispozitive bazate pe biorezonanță – Asociația “Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă
 6. Curs AnatomieFuncțiile fundamentale ale organismului uman – Asociația “Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă
 7. Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene
 8. Jurist
 9. Deschiderea cabinetului individual de psihologie Obţinerea certificatului pentru cabinetul individual de psihologie.
 10. Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului umanUniversitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca
 11. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca Obținerea diplomei de licență în specializarea Psihologie
 12. Facultatea de DreptUniversitatea Dimitrie Cantemir, Cluj-Napoca
 
Viața nu înseamnă să aștepți să treacă furtuna. Este vorba despre a învăța să dansezi în ploaie.
Viviane Green

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică, nr. 11803, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: – Cabinet individual de psihologie, cod de înregistrare , eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
  FORMARE – Formare de bază în adicții – Asociația Preventis, avizat de Colegiul Psihologilor din România

Academic:

Certificat de participare la programul de formare profesională continuă “Formare de bază în adicții”  Asociația Preventis, avizat de Colegiul Psihologilor din România; – Formare profesională „Evaluarea experiențială a relației părinte-copil”; Certificat de absolvire  Competențe antreprenoriale, USAMV, Cluj-Napoca.  

Dorești o programare la psih. Neagoș Lidia?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos. Poți preciza psihologul la care dorești programarea sau te putem asista noi.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici