Logoped Larisa Maria Vălean

logoped-Larisa-Maria-Valean

      Logoped copii, adolescenți

Ceea ce mă motivează și mă împlinește este să văd cum fiecare copil descoperă minunata lume a vorbirii și a înțelegerii limbajului în propriul său ritm și în propriul său fel unic.

Încă din perioada liceului am intrat în această lume minunată a copiilor și am dezvoltat o simpatie pentru ei.

Am dobândit abilități speciale care m-au determinat să merg mai departe în acest domeniu.

Am dobândit și dezvoltat abordări creative și eficiente pentru a sprijini dezvoltarea limbajului la copiii de toate vârstele și nivelurile de abilitate.

Îmi doresc să contribui la creșterea și la dezvoltarea fiecărui copil, atât a celor mici, cu vârstă cuprinsă între 0-3 ani dar și celor mai mari cu vârstă cuprinsă între 3-7 ani, oferindu-le suportul și îndrumarea de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim în comunicare și înțelegere a limbajului.

Îmi place să creez un mediu cald și înțelegător în timpul sesiunilor mele, astfel încât copiii să se simtă confortabil și să-și exprime liber gândurile și sentimentele.

Fie că este vorba despre abilități de vorbire, înțelegerea limbajului sau alte aspecte legate de comunicare, fiecare copil primește atenția și sprijinul personalizat de care are nevoie pentru a progresa și a câștiga încredere în propriile abilități.

 • 2023 – – Masterul de Terapia Limbajului si Audiologie Educațională
 • 2020-2023 – Licențiată în psihopedagogie specială

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Comisiei de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, nr.2563, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR)

Dorești o programare la logoped Larisa Maria Vălean?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici