Lucian Pușcașu

Psiholog clinician

Pentru mine, vocația de psiholog e mai mult decât o meserie. E un mod de a viața, de auto-descoperire, e un mod de A FI. Pentru aceasta, profesionalismul şi dăruirea sunt pe primul loc. Astfel, pot spune ca înțeleg, într-o anumită măsură, cum funcționează mintea umană și ajung la concluzia că a trece prin suferință e o condiție esențială pentru a crește și a dobândi înțelepciunea trăirii unei vieți autentice – pentru că oamenii merită să aibă un sens, o vocaţie, să fie iubiţi şi fericiţi.
Îmi place să cred că lucrez zilnic la a deveni ceea ce sunt: Un om pentru oameni.

Pe lângă formările şi expertiza dobândită în cadrul Facultăţii de Psihologie, am studiat în particular raporturile interpersonale, dinamica socială, fenomentul atracţiei sexuale, raportul bărbat-femeie, dating-ul, precum şi principiile fundamentale ale dezvoltării personale pentru bărbaţi şi femei. Prin dating am descoperit cea mai frumoasă oportunitate de a simţi şi înţelege universul feminin, precum şi a explora şi dezvolta pe cel masculin. Toate acestea culminează în comuniunea intimă dintre un bărbat şi o femeie sub chipul iubirii necondiţionate. Prin dating oricine poate ajunge la acest tip de iubire.

De asemenea, îmi puteți găsi activitatea de psiholog şi materialele scrise pe blogul Dezvoltare Interioară.

Caut să dobândesc zilnic expertiza necesară unui psiholog profesionist pentru a-i ajuta pe oameni prin psihoterapie spre a-şi vindeca rănile interioare ale trecutului, să se optimizeze şi să se dezvolte personal pentru a-şi îndeplini visele, având idealul împlinirii vocaţiei personale ce le oferă un sens propriei vieti.
Astfel, îmbinând tehnicile validate ştiinţific ale psihologiei cu elementele artei dating-ului, am construit noi modele terapeutice şi de optimizare personală care pot fi puse la dispoziţia oricărei persoane ce îşi doreşte să dobândească succesul social în relaţiile romantice, cu sexul opus, dar mai ales, cu el însuşi.

 1. Psiholog clinicianCentrul de Psihologie Mental Training
 2. Deschiderea cabinetului individual de psihologie Obţinerea certificatului pentru cabinetul individual de psihologie.
 3. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBBObținerea diplomei de licență în psihologie
 4. Master de Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului şi dezvoltarea potenţialului umanUniversitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca
 5. BloggerDezvoltare Interioară
 6. Practică clinicăOrganizarea de workshop-uri în cadrul ONG-ului PRO.MISIUNE
 7. Blog de psihologie și dezvoltare interioară
  – Descoperirea vocației și al potențialului uman
  – Mecanismele psihologice din spatele relațiilor sociale și al relaționării cu sexul opus
  – Psihologie, Psihoterapie & Dezvoltare personală eficientă
  – Metode terapeutice pentru a dobândi împăcarea cu trecutul și redobandirea împlinirii interioare
 8. Cursuri pentru animatoriObţinerea diplomei de animator socio-educativ

 

Cea mai mare pregătire a mea s-a bazat şi se bazează pe studiul individual, făcând apel la diferite materiale educative: cărţi, cursuri şi seminarii online, webinarii şi informarea cu orice actualitate din domeniul psihologiei.

Am studiat peste 40 de cursuri online de comunicare, relaţii, dating, dezvoltare personală şi psihologie.

Cele trei subdomenii ale psihologiei pe care mă bazez pentru propria dezvoltare, sunt: dinamica socială, datingul/ seducţia şi sensul existential.

După 5 ani de studiu continuu şi expertiză în domeniul dating-ului am ajuns la concluzia că oricine poate atrage în mod natural succesul cu sexul opus, dacă abandonează credinţele limitative cu privire la viaţă, femei, bărbaţi şi sine însuşi, şi îşi ia angajamentul pentru schimbare şi evoluţie în această direcţie. Nu soarta îţi va aduce partenerul ideal, ci tu îl vei atrage dacă înveţi cum anume.

De asemenea, am întâlnit zeci de bărbaţi de toate vârstele, care şi-au dezvoltat inteligenţa socială şi un set de abilităţi de a relaţiona cu femeile, dobândind experienţe unice, indiferent de statutul socio-economic, statură sau mediul din care proveneau. Cred că principiile dating-ului pot fi aplicate şi în cazul femeilor care doresc să construiască o relaţie frumoasă cu un bărbat după preferinţele lor

An unexamined life is not worth living.

Socrate

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea psihologie clinică, nr. 24237, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Pușcașu Lucian-Adrian – Cabinet Individual de Psihologie, cod de inregistrare: 1BC9795, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

Formare:

Psihologie clinică