Dr. Edobor-Andries Adriana

Medic Specialist Psihiatrie Pediatrica

“Problem talk creates problems, Solution talk creates solutions.”
Steve de Shazer
 

Dr. Edobor-Andries Adriana, Medic Specialist Psihiatrie Pediatrica, detine toate cunostintele si abilitatile necesare in evaluarea si tratarea tulburarilor psihice la copii si adolescenti. De asemenea este profund interesata de preventia tulburarilor psihice la copii si adolescenti oferind consiliere parentala si individuala cu scopul de a evita structurarea unor tulburari psihiatrice.

Tulburările de neurodezvoltare (ADHD, TSA, tulburari de invatare, dizabilitatea intelectuala), tulburarile afective (depresie, anxietate, tulburarea bipolara), tulburarile de conduita, tulburarile somnului si alimentatiei si tulburarile emotionale ale copilariei sunt o parte din afectiunile psihice ale copilului ce pot fi diagnosticate si tratate in cadrul psihiatriei pediatrice.

Dr. Edobor-Andries Adriana este in formare in Psihoterapie Sistemica Familiala, astfel ca poate ajuta familiile intr-o maniera holistica psihiatrica si psihoterapeutica, si se formeaza in a doua specialitate medicala – Farmacologie Clinica, unde aprofundeaza cunostintele legate de terapia medicamentoasa in tratarea tulburarilor psihice la copil si adolescent.

Prin dedicarea sa pentru educatie si formare continua, dr. Edobor-Andries Adriana si-a dezvoltat si continua sa isi dezvolte abilitati si cunostinte solide in domeniul sanatatii mentale a copilului si adolescentului , care ii permit sa ofere tot sprijinul emotional si terapeutic copiilor, adolescentilor si parintilor.

 1.  
 1.  

 

2024
Medic rezident Farmacologie Clinica
2023-Prezent
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala – Fundatia AGAPE pentru Ocrotirea Vietii
2023- Prezent
Medic Specialist Psihiatrie Pediatrica
2016-2022
Medic rezident Psihiatrie pediatrica – Clinica de Psihiatrie Pediatrica Cluj-Napoca

Atestate libera practică medic

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihiatrie pediatrică, nr. 129643, eliberat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR).

Certificat cabinet medical

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de Psihiatrie Pediatrică cu drept de liberă practică, sub denumirea: Edobor-Andrieș V. Adriana- Medic Specialist Psihiatrie Pediatrică eliberat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR)

Dorești o programare la Dr. Adriana Edobor Andrieș?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos. Poți preciza psihologul la care dorești programarea sau te putem asista noi.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici