Cristea Elena Bianca

Psihiatru Pediatru

Psihiatru Pediatru Cluj

Dr. Elena Cristea -Medic Specialist Psihiatru Pediatru, evaluează și tratează o gamă extinsă de tulburări care pot să apară atât la copilul mic cât și la adolescent. Tulburările de dezvoltare a  limbajului și vorbirii, dificultățile școlare, tulburările emoționale și de conduită, tulburarea din spectrul  autist si dificultățile de atenție sunt doar câteva dintre patologiile pe care le acoperă psihiatria pediatrică. Identificate cât mai timpuriu,  toate acestea pot fi tratate atât prin tratament medicamentos acolo unde este cazul, dar mai ales prin consilierea și psihoeducația familiei și a copilului în cabinetul medicului psihiatru pediatric, cât și prin ședințe de psihoterapie, unde se lucrează cu copilul și/sau familia acestuia.

Cu  experiența sa in clinica de Psihiatria Infantilă din Cluj-Napoca unde și-a încheiat formarea, dr. Elena Cristea vă sta la dispoziție  cu răbdare și profesionalism pentru a oferi copilului dumneavoastră suportul de care are nevoie.

 

 

    1. Coach cognitiv comportamental – Coaching-sedinte individuale 1 la 1
    2. Medic rezident – Spitalul clinic de urgenta pt copii-sectia Psihiatrie pediatrica;
    3. Facultate – UMF Iuliu Haţieganu

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihiatrie pediatrică, nr. 120808, eliberat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR).

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de Psihiatrie Pediatrică cu drept de liberă practică, sub denumirea: Ceușescu Elena Bianca – Medic Specialist Psihiatrie Pediatrică eliberat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR).