Edobor-Andries Adriana

Medic Specialist Psihiatrie Pediatrica
"Problem talk creates problems, Solution talk creates solutions."
Steve de Shazer
Descriere

Dr. Edobor-Andries Adriana, Medic Specialist Psihiatrie Pediatrica, detine toate cunostintele si abilitatile necesare in evaluarea si tratarea tulburarilor psihice la copii si adolescenti. De asemenea este profund interesata de preventia tulburarilor psihice la copii si adolescenti oferind consiliere parentala si individuala cu scopul de a evita structurarea unor tulburari psihiatrice.

Tulburările de neurodezvoltare (ADHD, TSA, tulburari de invatare, dizabilitatea intelectuala), tulburarile afective (depresie, anxietate, tulburarea bipolara), tulburarile de conduita, tulburarile somnului si alimentatiei si tulburarile emotionale ale copilariei sunt o parte din afectiunile psihice ale copilului ce pot fi diagnosticate si tratate in cadrul psihiatriei pediatrice.

Dr. Edobor-Andries Adriana este in formare in Psihoterapie Sistemica Familiala, astfel ca poate ajuta familiile intr-o maniera holistica psihiatrica si psihoterapeutica, si se formeaza in a doua specialitate medicala – Farmacologie Clinica, unde aprofundeaza cunostintele legate de terapia medicamentoasa in tratarea tulburarilor psihice la copil si adolescent.

Prin dedicarea sa pentru educatie si formare continua, dr. Edobor-Andries Adriana si-a dezvoltat si continua sa isi dezvolte abilitati si cunostinte solide in domeniul sanatatii mentale a copilului si adolescentului , care ii permit sa ofere tot sprijinul emotional si terapeutic copiilor, adolescentilor si parintilor.

2024
Medic rezident Farmacologie Clinica
2023 - prezent
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala – Fundatia AGAPE pentru Ocrotirea Vietii
2023 - prezent
Medic Specialist Psihiatrie Pediatrica
2016 - 2022
Medic rezident Psihiatrie pediatrica – Clinica de Psihiatrie Pediatrica Cluj-Napoca

Educatie si formare: