Style Coaching Cluj – definește-ți stilul

style-coaching-cluj
Photo by Mariya Georgieva on Unsplash

Recent am extins colaborarea noastră cu expertul în style coaching (design vestimentar) Alina Galu. Această colaborare răspunde la unele nevoi ale clienților de a-și defini, de a face un upgrade sau de a-și schimba stilul personal și este primul serviciu de style coaching din Cluj-Napoca.

Stilul vestimentar poate fi și o modalitate de manifestare a personalității în exterior.

Nevoia de definire a stilului personal poate să vină din încercarea de definire a propriei identități. Identitatea poate avea de suferit atunci când oamenilor le sunt impuse anumite convingeri și le sunt restrânse libera exprimare a nevoilor și dorințelor. Sau când timiditatea și inhibiția creează un obstacol și îngrădesc acea exprimare.

De exemplu sunt părinți care sunt foarte vehemenți atunci când vine vorba de alegerea hainelor sau alte alegeri de viață. Ei nu lasă copilul să-și dezvolte propria identitate. Trebuie sa aleagă mereu ce vor ei și nu îl lasă să-și exploreze tendințele.

Deasemenea există situațiile în care un partener într-o relație încearcă să impună mai mult punctul de vedere iar celălalt partener nu este lăsat să aleagă și trebuie să se adapteze. Atunci când relația se termină poate apărea un sentiment de confuzie, persoana care nu a fost lăsată să se exprime nu știe cine este cu adevărat.

Timiditatea poate să ducă și ea la o inhibiție a stilului personal. O persoană care nu este obișnuită să se exprime liber poate avea dificultăți în a-și dezvolta stilul personal.

Solicitarea unui style coach poate fi făcută și pentru o dezvoltare mai bună a laturii creative. Nu toată lumea are foarte dezvoltată latura creativă și uneori este nevoie de ajutor în această privință.

Sunt oameni care gandesc mai mult matematic, aloritmic sau logic iar alegerile ce privesc stilul personal pot să fie o adevărată corvoadă. În ceea ce privește stilul personal nu există un algoritm, și atunci este nevoie de a acorda o importanță mai mare emoțiilor și de a experimenta combinații improbabile.

Nu în cele din urmă dating-ul este printre cele mai importante motive pentru care cineva are nevoie de style coaching. Încrederea în sine și abilitățile sociale sunt esențiale pentru a interacționa cu persoanele de sex opus. Pe de altă parte, imaginea și stilul personal sunt primele lucruri cu care o persoană intră în contact.

Atât bărbații cât și femeile care caută un partener folosesc cel mai adesea rețelele de socializare, Tinder sau Facebook, pentru a iniția mai ușor conversații. Iar pe internet contează mai ales imaginea. O imagine bună poate să crească gradul de atractivitate atât pe internet cât și la primele întâlniri.

Un psiholog poate să ajute pe cineva să aibă mai multă încredere, curaj sau cum să interacționeze într-un mod mai bun cu persoanele de sex opus. Un style coach poate să ajute în privința imaginii și a atractivității, astfel încât o persoană să poată să își definească stilul personal și să se exprime liber în ceea ce privește vestimentația.

Colaborarea dintre un psiholog și un style coach poate fi de ajutor pe mai multe planuri și poate ajuta o personă să atingă obiectivele de a-și defini mai bine identitatea, de a se exprima liber și de a fi mai atractiv.

Dacă doriți să programați o sesiune de style coaching puteți sa ne scrieți un mail la adresa: office@mental-training.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.