Contact

Solicită o programare!

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici  Mail:   mental.training7@gmail.com


  Telefon: 0749 110 148


  Strada Dacia, nr. 3, parter și et.2, Cluj-Napoca.  Cabinete psihologice Cluj Napoca

  Cabinetele psihologice asociate sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din România. Dotate şi mobilate la standardele impuse de colegiul psihologilor. Pregătite pentru desfăşurarea şedinţelor de psihoterapie într-o atmosferă profesională.

  Este important ca şedinţele  să se desfăşoare într-un cadru şi într-o ambianţă care să impulsioneze procesul terapeutic, printr-o atmosferă relaxantă, familială şi securizantă.
  Situat în zona centrală din Cluj-Napoca, intre podul Traian și podul Horea, este usor accesibil.

  Ședinţele se stabilesc pe bază de programare. Programările la cabinet se pot face prin telefon sau mail la numerul sau adresa de mail afișate pe site ori prin formularul de contact. Puteți preciza psihologul la care doriţi programarea sau vă putem asista în alegerea dumneavoastră.

  Programul cabinetului este în funcţie de programări de Luni până Vineri între orele 08:00-21:00 și Sâmbătă între 10:00-18:00. Cel mai bine este să ne spuneţi pe când aţi dori programarea iar noi o să vă transmitem când suntem disponibili.
  Dacă sunt persoane care nu pot veni în timpul programului datorită job-ului, faptului că locuiesc în alte orașe ori în caz de urgenţă, se pot stabili ședinţe și în week-end.

  Daca ai orice întrebare, dă-ne un telefon. Ne-ar face plăcere să vorbim cu tine despre cum putem lucra împreună pentru a te ajuta să îţi atingi scopurile.
  Mental Training SRL

  Număr de ordine în R.C.:

  J12/651/2021

  CUI:

  43709260

  Adresă:

  Strada Fabricii 105, scara 1, et. 7, ap. 232, Cluj-Napoca, Cluj

  Telefon:

  0749110148

  Mail:

  mental.training7@gmail.com