Povestea noastră

Un centru cu psihologi și specialiști pasionați

Centrul de psihologie Mental-Trainig este primul centru de psihologie din Cluj-Napoca și reunește o echipă complexă de oameni pasionați: psihologi, medici, psihoterapeuți, consilieri, sexologi, traineri și coach.

La început echipa noastră reunea doar psihoterapeuți talentați, specializați pe probleme de sănătate psihică, dezvoltându-ne am selectat și selectăm în continuare cei mai buni specialiști din Cluj-Napoca din toate domeniile ce țin de potențialul uman, de la coaching la medicină, oameni care au adunat mii și zeci de mii de ore de construire a relațiilor pentru a facilita dezvoltarea și schimbarea dorită de persoanele care ne-au implicat în provocările lor de viață.

Țelul nostru este să descoperim și să dezvoltăm potențialul uman pe care fiecare persoană îl posedă.

Suntem dedicați clienților noștri, persoane fizice și companii, pentru a le oferi servicii din ce în ce mai specializate și mai calitative în care punem grija față de persoană pe primul loc. Centrul nostru de psihologie este concentrat pe oferirea unor servicii de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching și training la cele mai înalte standarde.

Oamenii au nevoie ca problemele lor să fie tratate cu răbdare, acceptare, căldură, empatie și profesionalism pentru a putea avea încredere și pentru a ajunge la echilibru. Acestea se pot obţine doar printr-o perfecţionare în metodele specifice fiecărei specializări.

Cei mai buni specialiști

Echipă complexă de oameni pasionați: psihologi, medici, psihoterapeuți, consilieri, sexologi, traineri și coach.

Servicii specializate

Servicii de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching și training la cele mai înalte standarde.

Psihologia la zi

Informaţii relevante şi actuale din psihologie şi psihoterapie.

Cabinete acreditate

Cabinetele noastre asociate sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din România.

Psiholog bărbat sau psiholog femeie?

Dacă în trecut un psiholog se ocupa de tot ce ţinea de tulburări și probleme emoţionale, psihice, dezvoltare personală, evaluări, optimizare, acum tendinţa este de specializare și restângere a domeniilor.

Prin asocierea dintre noi am reușit să ne perfecţionăm și să ne concentrăm pe acele domenii ale psihologiei la care avem cele mai bune rezultate.

Astfel puteți alege un psiholog care se potrivește fie că este un psiholog bărbat sau un psiholog femeie. Dacă nu sunteți siguri de ce fel de psiholog aveți nevoie, vă putem ajuta.

Toți psihologii cu care colaborăm au experiența, formarea și pregătirea pentru a aplica tehnicile de psihoterapie și consiliere la standardele pe care le cerem.

Psihologia la zi
Acest site este în primul rând un spaţiu pentru informaţiile relevante şi actuale din psihologie şi psihoterapie. În al doilea rând oferă un suport clienţilor de la centrul nostru de psihologie din Cluj. Dar şi o fereastra spre ce facem, fișe psihologicearticole de blog, imagini, celor interesaţi să ia legătura cu un psiholog din Cluj. Considerăm că este necesară o transparenţă mai mare în acest domeniu. Astfel oamenii pot să vadă ce se petrece în cabinet, ce înseamnă psihoterapia şi ce face un psiholog, psihoterapeut sau consilier. Ţelul ultim este de a oferi psihoterapie de cea mai înaltă calitate bazată pe ştiinţă şi pe experienţă și de a ajunge la excelență. Având în vedere că numărul clienţilor cu care putem lucra este limitat.

Psihicul nu este un produs al creierului, el este un fenomen asemenea muzicii de exemplu. Ca să înţelegi o simfonie nu este suficient să înţelegi cum funcţionează fiecare instrument, după cum, ca să înţelegi psihicul nu este suficient să înţelegi cum funcţionează creierul. Iar nişte instrumente perfect funcţionale nu garantează niciodata o muzică de calitate. Dacă psihiatrul se aseamănă mai mult cu cei care acordeaza şi repară instrumentele, psihologul, asemeni unui dirijor se focalizează pe buna interpretare şi redare a simfoniei în ansamblu.

Psiholog Cluj, Psihologi din Cluj-Napoca

Cabinetele noastre asociate sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din România, şedinţele se desfăşoară cu profesionalism într-un spaţiu care respectă toate rigorile comisiei de specialitate şi sunt folosite cele mai noi proceduri.

Stresul la care suntem expuşi tot mai mult  în viaţa de zi cu zi reprezintă un factor foarte important în apariţia unor dificultăţi comportamentale, cognitive sau emoţionale.
În terapie, aceste dificultăţi sunt abordate pentru a găsi soluţii eficiente şi de lungă durată. 

Așadar vă așteptăm cu drag la sediul nostru  ca să vedem cum am putea să lucrăm împreună. Puteţi să faceţi o programare prin formularul de contact, să ne sunaţi sau să ne lăsaţi un mesaj sau mail.

Dacă ai fost la psiholog

Îi încurajăm pe cei care au fost la centrul nostru de psihologie să îşi împărtăşească experienţa la secţiunea de testimoniale clienţi. Astfel pot să vadă şi ceilalţi că nu trebuie să fii nebun ca să mergi la psiholog.

În plus, toate prejudecăţile despre problemele psihice ar putea să dispară şi să dicutăm în sfârşit deschis despre ce avem pe suflet fără frica de a fi judecaţi şi fără ruşine.

Până la urmă, fiecare dintre noi a avut sau va avea o problemă psihică la un moment dat în viaţă, e nevoie să recunoaştem că suntem doar oameni şi nu roboţi.

„Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelenţa nu este un act singular, ci un obicei.”
Aristotel
Dacă doriți să faceți o programare, vă rugăm completați formularul de mai jos:

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici

  Deasemenea, va recomandam și canalul nostru de youtube

  1. scuze, nu il inteleg aici pe Aristotel ;
   itr-u final sa inteleg doar ca fericire = moarte daca acaesata e finalul existentei umane,daca aceast final e aici,sau ….cum ?
   Pe de alta parte ce este fericirea ? Sesul/ scopul vietii mele nu este fericirea ,asta e clar, fericire a efemera, NU esti planta ! trebuie sa-l recitesc pe Aristotel iar daca el a zis toate astea, eu NU sunt de acaord cu el !

   1. In acest citat nu cred ca finalul are sens de sfarsit ci de intregire. Fericirea este cea care intregeste existenta. Ea este scopul ultim in sine catre care sa tindem. Existenta are un inceput si un sfarsit, este finita dar asta nu inseamna ca dispare la final. Moartea nu este sfarsitul existentei ci poate doar limita ei.
    Iar fericirea ca scop ultim nu este trecatoare. Fericirea este greu de definit, totusi ea este mai mult o stare de echilibru si nu extaz nici placere.
    Aristotel defineste fericirea ca pe o activitate a sufletului in acord cu virtutea.
    Desigur, fiecare poate sa fie sau nu de acord cu aceasta perspectiva.
    Intrebarea care totusi ramane este: Care este scopul existentei?

  2. Buna seara.Eu am suferit în trecut de tulburari anxioase,cam de 20 de ani.In 2015 am făcut psihoterapie,cam un an de zile,care m a pus pe picioare,am reusit sa mai reduc din meditatie.Eu sufăr si de anxietate sociala si am reusit sa mai socializat.De un an si ceva fiica mea a suferit si ea o traumă,are atacuri de panica si incerc sa i fiu sprijin,dar acest lucru mi a înrăutățit starea psihică plus ca a venit si pandemie care a mărit aceste stări.Eu acum am dezvoltat o tulburare obsesiv compulsiva,dațorita situației cu fiica mea si cu aceasta pandemie care ma termina nervos si nu pot sa ma gandèsc la altceva.Ce ma puteti sfătui să fac,ce fel de terapie m ar ajuta ca sa mai reduc din gandurile obsesive.Va multumesc.

   1. Buna ziua, terapia cognitiv comportamentala este eficienta in tratamentul tulburarilor de anxietate atat a tulburarii obsesiv compulsive cat si a atacurilor de panica, uneori este nevoie de a cauta cauzele anxietatii mai in profunzime pentru o terapie completa, daca veti incepe un program de sedinte de psihoterapie cognitiv-comportamentala eu cred ca puteti sa obtineti rezultate, sa reduceti anxietatea si sa o intelegeti altfel.

  3. Buna ziua.M ar interesa sa fac o ședință de psihoterapie pentru tulburari obsesiv compulsive si vreau sa stiu mai multe informatii.Eu sunt din Galati si m ar interesa daca faceti ședințe online,cat costa ședință si modalitatile de plata.Va multumesc anticipat si va urez o zi frumoasa.

   1. Buna ziua, da facem sedinte de psihoterapie online pentru tulburari obsesiv compulsive, avem mai mulți terapeuți care au experienta in acest domeniu, numarul nostru de telefon este 0749110148, putem sa discutam mai multe detalii la telefon. O sedinta costa 150 de lei pentru adulti si 130 de lei pentru studenti si se poate plati online cu cardul direct pe site. Si noi va multumim pentru interesul aratat si va dorim sa rezolvati aceste probleme cat mai rapid.

  4. Buna seara. . De aproape 2 ani m-a confrunt cu niște stări pe care nu știu cum sa le denumesc nu știu dacă e depresie sau altceva . Am niște stări in care efectiv îmi vine sa plâng degeaba , îmi fac tot feleu de scenariu in capul meu nu mai rele , am o stare foarte proasta.
   Nu știu ce sa mai fac . Va rog sa îmi răspundeți și dacă e nevoie de a face ședințe
   Mulțumesc anticipat !

   1. Bună ziua,

    Mulțumim pentru interes! 🙂

    V-am răspuns printr-un e-mail în legătură cu o posibilă programare la unul dintre specialiștii noștri, dacă doriți.

    O zi frumoasă!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.