Psiholog Cluj Tarife, Servicii

psiholog_cluj_tarife

Servicii Psiholog Cluj, Tarife

Preţuri actualizate 2018

  • Psihoterapie individuală, consiliere, dezvoltare personală – 120 de lei/şedinţă-50 min.
  • Terapie de cuplu, familială – 180 de lei/şedinţă – 90 min.
  • Terapie de grup/training – 80 de lei/şedinţă – 90 min
  • Evaluări – 400 de lei aviz/raport psihodiagnostic
  • Ședinţe psihoterapie online U.S.A & Rest of the world – 38 USD/ședinţă – 50 min.
  • Ședinţe psihoterapie online E.U. – 32  EUR/ședinţă-50 min.
  • Ședinţe psihoterapie online U.K. – 29  GBP/ședinţă-50 min.

 

  • * La ședinţele de psihoterapie online plata se face înainte ca ședinţa să aibă loc prin pay pal sau card. Dacă din orice motiv ședinţa nu se ţine, suma este rambursată.
  • ** Clienţii vechi care nu au întrerupt terapia rămân cu tariful vechi.

Serviciile oferite de centrul nostru sunt următoarele:

Psihoterapie adulți

Psihoterapia presupune intervenţia psihologică prin intermediul unor tehnici, proceduri şi strategii pentru eliminarea unor probleme sau tratarea unor tulburări. Psihoterapia se poate desfăşura individual, în cuplu, familie sau într-un grup, în funcţie de obiective.

Consiliere adulți, copii, adolescenți

Consilierea se face mai ales atunci când cineva se află într-o situaţie mai dificilă sau într-un impas şi are nevoie de un ajutor în identificarea obstacolelor, a resurselor, a punctelor tari si slabe.  Autocunoaşterea joacă un rol foarte important în consiliere.

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală înseamnă să dobândeşti abilităţile şi competenţele de care ai nevoie şi să le îmbunătăţeşti pe cele pe care le deţii deja. Presupune mai mult optimizarea personală. Chiar dacă nu există o anumită tulburare, calitatea vieţii poate fi îmbunătăţită.

Terapie de cuplu

Terapia de cuplu este utilizată atunci când în relație apar diferite probleme: conflicte frecvente, lipsa de comunicare, izolare, reproșuri, infidelitate, discuţii despre divorţ, lipsa intimităţii, critici, ieșiri nervoase.

Psihoterapie online

Psihoterapia online poate fi folosită ca adjuvant la terapia faţă în faţă, sau atunci când nu este posibilă prezenţa fizică în cabinet. Se poate folosi mai ales pentru simptome de depresie sau anxietate, sau pentru dezvoltare personală. Poate fi relizată prin intermediul Skype şi accesând fişele puse la dispoziţie.