Parteneri

ASPR

Asociaţia studenţilor psihologi din România este o asociaţie care reprezintă studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinte ale Educaţiei din cadrul Universităţii “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.
În urma acestei colaboratori a fost organizat internship-ul “Dezvoltă potenţialul din tine” la Cabinetul Individual de psihologie Marius Pentilie. Acest internship dă posibilitatea studenţilor de la psihologie să se familiarizez cu mediul de lucru şi cu tehnicile folosite la cabinet.
De asemenea, în colaborare cu ASPR, a fost organizat workshop-ul de management cognitiv-comportamental al stresului. Workshop prin care studenţii de la diferite facultăţi au avut posibilitatea să utilizeze tehnici eficiente de management al stresului.


Romedic

ROmedic este un ghid de medicină şi sănătate. Aici găseşti articole medicale, forum şi cea mai mare piaţă medicală online.


Omnipass – Cluj-Napoca

Omnipass este cardul studentesc gratuit care ofera acces la: Universitate, Reduceri, Oferte, Evenimente in Cluj, Dezvoltare personala.


Colaboratori

Dr. Oana Luiza Rebega – Psiholog Cluj copii, cupluri, adolescenti, consiliere parentală, de familie.

Link: www.psiholog-cluj.blogspot.ro

Stela Neamţ – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, psiholog partener.

Bogdan Colceriu – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, psiholog partener.

Adriana Trif – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Diana Zoicaș – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Participantă la practica organizată de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Adeline Krall – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Participantă la practica organizată de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Ţuca Fluţar – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Participantă la practica organizată de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Georgiana Roşca – Studentă la psihologie, masteratul de tehnici psihologice de control al comportamentului si deyvoltare a potentialului uman, UBB Cluj-Napoca, anul II. Participantă la internship-ul organizat de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Iulia Nistor – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul III. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Ioana Luca – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul III. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.