Parteneri

ASPR

Asociaţia studenţilor psihologi din România este o asociaţie care reprezintă studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinte ale Educaţiei din cadrul Universităţii “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.
În urma acestei colaboratori a fost organizat internship-ul “Dezvoltă potenţialul din tine” la Cabinetul Individual de psihologie Marius Pentilie. Acest internship dă posibilitatea studenţilor de la psihologie să se familiarizez cu mediul de lucru şi cu tehnicile folosite la cabinet.
De asemenea, în colaborare cu ASPR, a fost organizat workshop-ul de management cognitiv-comportamental al stresului. Workshop prin care studenţii de la diferite facultăţi au avut posibilitatea să utilizeze tehnici eficiente de management al stresului.


Romedic

ROmedic este un ghid de medicină şi sănătate. Aici găseşti articole medicale, forum şi cea mai mare piaţă medicală online.


Centrul PsihArt

Centrul PsihArt este un cabinet psihologic din București care reunește o echipă de psihologi specializați în psihoterapia, evaluarea psihologică și consilierea adulților și copiilor. De asemenea, centrul PsihArt organizează ateliere de terapie prin artă în care arta este îmbinată cu psihoterapia.

Vă invităm să citiți mai multe despre acest centru aici: https://www.psihart.ro/


Dezvoltare interioară

Dezvoltare interioară este un blog de dezvoltare personală în care puteți regăsi experiența personală a autorului (Lucian Pușcașu) dar și documentarea științifică în privința unor subiecte importante: dating, relații, descoperirea propriilor pasiuni. Vi-l recomandăm mai ales pentru informațiile utile.
Îl puteți accesa aici: http://www.dezvoltareinterioara.com/


Colaboratori

Dr. Oana Luiza Rebega – Psiholog Cluj copii, cupluri, adolescenti, consiliere parentală, de familie.

Link: www.psiholog-cluj.blogspot.ro


 

 

Stela Neamţ – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, psiholog partener.

Bogdan Colceriu – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, psiholog partener.

Adriana Trif – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Diana Zoicaș – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Participantă la practica organizată de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Adeline Krall – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Participantă la practica organizată de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Ţuca Fluţar – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul II. Participantă la practica organizată de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Georgiana Roşca – Studentă la psihologie, masteratul de tehnici psihologice de control al comportamentului si deyvoltare a potentialului uman, UBB Cluj-Napoca, anul II. Participantă la internship-ul organizat de Cabinetul individual de psihologie Marius Pentilie. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Iulia Nistor – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul III. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.

Ioana Luca – Studentă la psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Cluj-Napoca, anul III. Autoarea unor articole de dezvoltare personală.