Parteneri

ASPR

Asociaţia studenţilor psihologi din România este o asociaţie care reprezintă studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinte ale Educaţiei din cadrul Universităţii “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.
În urma acestei colaboratori a fost organizat internship-ul “Dezvoltă potenţialul din tine” la Cabinetul Individual de psihologie Marius Pentilie. Acest internship dă posibilitatea studenţilor de la psihologie să se familiarizez cu mediul de lucru şi cu tehnicile folosite la cabinet.
De asemenea, în colaborare cu ASPR, a fost organizat workshop-ul de management cognitiv-comportamental al stresului. Workshop prin care studenţii de la diferite facultăţi au avut posibilitatea să utilizeze tehnici eficiente de management al stresului.


Romedic

ROmedic este un ghid de medicină şi sănătate. Aici găseşti articole medicale, forum şi cea mai mare piaţă medicală online.


Brigada Anticancer

Brigada Anticancer este un ONG al cărui scop este să ajute bolnavii oncologici și familiile lor. A început cu pași mici, pornind de la evenimente și campanii de fundraising, reușind în prezent să ofere servicii psihologice gratuite pentru bolnavii oncologici prin intermediul Diviziei de Psihologie.

Aceste servicii urmăresc ajutarea bolnavului și a membrilor familiei să se adapteze la această experiență dar și la viața după boală.

Una dintre convingerile lor este că ”oamenii care cred în aceleași lucruri ca ei se vor alătura în mod natural”. Credem și noi că fiecare ajutor contează, că e important să ne implicăm în comunitate, cu atât mai mult acolo unde este nevoie. Astfel, ne-am alăturat luptei lor, încercând să facem un pic de bine.

Vă invităm să îi cunoașteți și voi aici https://www.facebook.com/brigadaanticancer/


Centrul PsihArt

Centrul PsihArt este un cabinet psihologic din București care reunește o echipă de psihologi specializați în psihoterapia, evaluarea psihologică și consilierea adulților și copiilor. De asemenea, centrul PsihArt organizează ateliere de terapie prin artă în care arta este îmbinată cu psihoterapia.

Vă invităm să citiți mai multe despre acest centru aici: https://www.psihart.ro/


Dezvoltare interioară

Dezvoltare interioară este un blog de dezvoltare personală în care puteți regăsi experiența personală a autorului (Lucian Pușcașu) dar și documentarea științifică în privința unor subiecte importante: dating, relații, descoperirea propriilor pasiuni. Vi-l recomandăm mai ales pentru informațiile utile.
Îl puteți accesa aici: http://www.dezvoltareinterioara.com/


 

Stela Neamţ – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, psiholog partener.

Bogdan Colceriu – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, psiholog partener.