Beatrice Țolea

 

psiholog_Beatrice_Țolea

Psiholog clinician, Psihoterapeut cognitiv-comportamental

„Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată”, spunea Eliade într-una din marile sale opere. Ca terapeut, am învățat de-a lungul propriului drum să remarc în jur tot ce e simplu, brut, atins de imperfecțiune și înzestrat cu curaj.

Ca om, am învățat să admir toate acestea și să mă plec în fața lor. Psihoterapia este, pentru mine, locul în care acestea două se îmbină.

Alegând această profesie, mi-am dorit să asist oamenii în „bătăliile” lor de a deveni mai buni – față de propriile persoane și față de ceilalți, să îi sprijin în drumul lor spre ei înșiși. Consider că viața este un șir firesc de probleme și soluții și că fiecare dintre noi este înzestrat cu capacitatea de a le identifica, construindu-mi un scop din a ajuta oamenii să parcurgă acest proces.

În prezent mă axez pe terapia de cuplu, ajutând persoanele implicate într-o relație să comunice mai eficient și să se înțeleagă unul pe celălalt, astfel încât să reușească să rezolve din problemele care au apărut recent sau care s-au adunat de ani de zile.

De asemenea, lucrez și cu persoane care se confruntă cu atacuri de panică, îngrijorări frecvente, stări de agitație, neliniște, stres crescut, stări depresive, anxioase, conflicte în cuplu, infidelitate, despărțiri dureroase, decizii dificile, instabilitate emoțională, furie intensă, stimă de sine deficitară sau instabilă, probleme ce provin din copilărie dar și cu persoane care vor să își dezvolte o anumită latură, care simt că au nevoie de ceva mai mult în viața lor.

  1. Psiholog atestat Specializări: Psihoterapie cognitiv-comportamentală și Psihologie clinică
  2. Clinica Universitară de Psihologie Babeș-Bolyai PSYTECHColaborator extern
  3. Deschiderea cabinetului individual de psihologie Obţinerea certificatului pentru cabinetul individual de psihologie.
  4. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca Obținerea diplomei de licență în specializarea Psihologie
  5. Master de Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie Absolvirea masteratului, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca,
  6. Practică la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor, Cluj-Napoca
  7. Asistent terapeut ABA Asociația „Autism Transilvania”
  8. Asistent psiholog clinician Institutul Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuţă”, Cluj-Napoca Screening şi evaluare psihologică pentru pacienţii internaţi ai Institutului Oncologic
  9. Practică la Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj-Napoca
  10. Practică la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca- Secția de Psihiatrie și Ergoterapie

 

Sunt de părere că prima și cea mai importantă condiție pentru a fi bun în meseria ta este să iubești ceea ce faci. Evoluția mea, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, s-a născut dintr-o pasiune sinceră, s-a conturat datorită dorinței de autoperfecționare și a continuat aflându-și nucleul în cadrul Universității Babeș-Bolyai- dar extinzându-se dincolo de ușile acesteia, modelată fiind de tot ce am întâlnit în drumul meu. Consider că pregătirea mea nu are și nu va avea niciodată o finalitate, deoarece procesul învățării ne însoțește pe tot parcursul vieții.

În acest voiaj minunat, dar uneori încâlcit numit „viață”, tot ce avem la sfârșitul zilei suntem noi înșine. Mintea noastră este „acasă” și este posesia noastră cea mai de preț, instrumentul prin care putem să dăm un sens cât mai clar lumii în care trăim. Este de datoria noastră să avem grijă de aceasta pentru a călători cât mai confortabil. Vă invit să descifrăm împreună suspinele sau zâmbetele de care aveți parte pe drum.

Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată.

Mircea Eliade

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică, nr. 3149, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihoterapii cognitive şi comportamentale, nr. 3480, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Beatrice Țolea – Cabinet individual de psihologie, cod de înregistrare 1CJ10160, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

 

FORMARE

În Psihoterapii cognitive și comportamentale asigurată de Asociaţia de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din România (APCCR).