Patricia Stroie

Coach Cluj – Napoca

Tu stii cine esti? Eu sunt Om, apoi sunt Trainer si Performance Coach. Specialist in activitati de coaching, formator si antrenor de competente, de constienta si constiinta, consilier dezvoltare personala cu o experienta de peste 10 ani in mediul organizational si corporatist, din 2017 antrenez independent oamenii care isi doresc performanta ca stil de viata, fara efort, in toate sectoarele vietii, cariera, sport, iubire, familie.

În mediul organizational, business sau individual antrenez mintile oamenilor care isi doresc sa evolueze, sa invete si sa dezvete, pentru ca mai apoi sa atingă performanta, sa ramana acolo motivati sau sa reconfigureze și sa redefineasca un succes, in viata sau in cariera. Printre abilitatile care se imbunatatesc prin programele mele: rezilienta mintala, consecventa in actiuni, procesul de luare a deciziilor, creativitate, proactivitate, gestionarea emotiilor (reglarea emotiilor puternice in situatii conflictuale spre exemplu), abilitatile de leadership (coachingul este un instrument pe care si clientii mei il pot invata si folosi), autocunoastere si autoevaluare, constientizarea in prezent si proiectia viitorului, asocierea unor sensuri profesionale si personale actiunilor proprii.

 
 1. Mental Fitness Coach & Business Trainer/Consultant
 2. Mental Fitness Coach & Business Trainer/ConsultantCentrul de Psihologie Mental Training
 3. National Senior Trainer – Vodafone Business Small Medium Enterprise Segment Partner
 4. Organizational Direct Sales Team HR Consultant Regional Manager & Coordonator Programe Work and Travel in USA
 5. Facultatea de Studii EuropeneUniversitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
 6. Facultatea de Științe Politice și AdministrativeUniversitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
 7. Atestări ACP (Autoritatea Națională Calificări):Formator, Consilier Dezvoltare Personală, Manager Resurse Umane, Manager Proiect, Competențe Antreprenoriale, Expert Achiziții Publice, Inspector Resurse Umane
 8. TOT – Trainer autorizat CNFPAConsilier Dezvoltare Personală, autorizare CNFPA
 9. Managementul si Dinamica EchipelorInternational Training Provider
 10. Manager Resurse Umane, Expert Achizitii Publice, Inspector Resurse Umane2019 Extreme Training
Attract what you expect, reflect what you desire, become what you respect and mirror what you admire.
Unknown
Am observat ca atunci cand oamenii vin spre mine, au facut sau au aflat deja multe din lucrurile pe care le-as putea oferi, însă ele nu sunt mereu într-o ordine sau o selecție sănătoasă, ceea ce poate fi resimțit mintal ca un dezechilibru sau un blocaj. La fel cum corpul are nevoie de gimnastica, dieta, igiena sau odihnă și mintea are nevoie de exact aceeasi atenție și preocupare a omului de azi. Am livrat foarte mult timp cursuri – peste 8000 de ore de training, am peste 1000 de ore de sesiuni de coaching individual și în cadrul companiilor, am făcut consultanță pentru echipe și 1 to 1. Așa am început să dezvolt programe de mental coaching, pentru leaderi, pentru sportivi si pentru oricine, acestea având un fundament științific, din neuroștiință, psihologie, anatomie etc. Ocupația mea este de a traduce mesaje științifice, cercetări alambicate și diverse experimente într-un limbaj cât mai simplu și de a găsi instrumentele cât mai practice prin care să integrăm cunoașterea în viața noastră.

Dorești o programare la coach Patricia Stroie?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos. Poți preciza psihologul la care dorești programarea sau te putem asista noi.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici