Pop-Horoiță Andreea

Psiholog, Psihoterapeut, Consilier psihologic

Vindecarea presupune pași mărunți, învățare, suport, dedicare, iubire. De-a lungul carierei mele am învățat că deschiderea spre vindecare nu este ușoară mereu, că trecerea timpului cicatrizează răni pe care vrem să le uităm, și că aceste răni, cicatrizate și nevindecate, fac mult mai rău decât ne putem imagina. Este o călătorie acest concept – vindecarea -, o călătorie în care ai nevoie de suport și ghidaj. Parcursul meu în psihologie a început acum 8 ani. Între timp, am absolvit cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, nivel licență, master și în prezent doctorat. Am încercat ca pe lângă dezvoltarea mea teoretică să îmi dezvolt și abilitățile practice, pentru că omul din fața mea, dezvoltarea și vindecarea acestuia, sunt obiectivele supreme pentru mine. Astfel, mi-am început experiența practică în rolul de voluntar, apoi angajat în funcția de psiholog, apoi psiholog cu propriul cabinet. În prezent, sunt psiholog doctorand, clinician autonom, consilier psihologic autonom și psihoterapeut în supervizare. Ofer servicii de evaluare psihologică, consiliere psihologică CBT și psihoterapie CBT.
 1. Psiholog clinicianAutonom
 2. Consilier psihologicTreapta de specializare: autonom
 3. Psihoterapeut cognitiv -comportamentalTreapta de specializare: supervizare
 4. Cabinet Individual de Psihologiespecializarea Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie
 5. Psiholog Asociația Christianacoordonator proiect “Educație și Familie”, Cluj-Napoca
 6. Voluntar Asociatia Christianaprogramul pentru adicții “Sf Dimitrie”, Cluj-Napoca
 7. Voluntar Proiect de cercetare „Anxietate de zbor cu avionul”coordonator Lector dr. Roxana Cardoș, Prof. Univ Dr. Daniel David, UBB Cluj – desfășurare de terapie Cognitiv-Comportamentală individuală și de grup.
 8. Voluntar Proiect Cercetare, tema Memorieicoordonator masterand Ana Cucicea, Prof. Univ. Dr. Adrian Opre, UBB, Cluj-Napoca, activități de testare a memoriei la categorii diferite de vârstă.
 9. Voluntar Proiect de Cercetare derulat de Organizația Sănătății Publice, Clujcolectare chestionare Oncologie
 10. Voluntar Asociația Romano-Olandeză „Bună ziua, Copii din România”proiecte ce implică activități cu copiii cu deficiențe psihice (Sindromul Down, autism, retard) și fizice, copii abandonați, copii infectați cu virusul HIV
 11. Voluntar Asociația „Junior Achievement România”Tproiectele „Job Shadow Day”, „Conexiuni” „Environmental Impacts”
 12. Atestat COPSI Româniaspecializarea: Consilier Psihologic CBT Autonom
 13. Atestat COPSI România Psiholog Autonomspecializarea Psihologie Clinică
 14. Program Doctoral, Școala Doctorală de Psihologie Cogntivă AplicatăDepartamentul de Psihologie, Facultatea de Psihologie, UBB, Cluj-Napoca
 15. Program Supervizare Psihologie Cognitiv-ComportamentalăPsihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie CBT
 16. Master „Psihologie Clinică , Consiliere și Psihoterapie”Departamentulde Psihologie Clinică, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB Cluj-Napoca
 17. Facultatea De Psihologie și Științe ale EducațieiPsihologie, UBB Cluj-Napoca
Experiența și formarea mea au cuprins evaluări psihologice, workshop-uri susținute, intervenții individuale și de grup, activități practice de dezvoltare pentru copii. Mi-am desfășurat activitatea atât în cadrul proiectelor de cercetare desfășurate în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, cât și în cadrul proiectelor organizate de Școala de Sănătate Publică Cluj, Asociația Christiana Cluj, programul de dependențe „Sf. Dimitrie”, și proiectul “Educație și Familie”. În cadrul programului de doctorat am avut plăcerea de a desfășura activități didactice, care mi-au permis să îmi dezvolt cunoștințele despre cum funcționează mintea. A urmat practica din cabinetul de psihologie care a fost și încă este un context de dezvoltare și învățare atât pentru oamenii pe care am plăcerea de a-i cunoaște, cât și pentru mine. Am fost martoră la vindecarea și progresul oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului, oameni fascinanți, cu vieți incredibile, așadar cred cu tărie că vindecarea e posibilă, iar drumul către ea este frumos, deși nu mereu ușor!

Atestate liberă practică psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică, nr. 4029, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 
badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihoterapii cognitive şi comportamentale, nr. 3741, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 
badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Consiliere psihologică, nr. 8077, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).
 

Certificat cabinet psihologic

badge_certificatCertificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Pop-Horoiță C. Andreea Cristina – Cabinet individual de psihologie, cod de înregistrare 1CJ9435, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

Dorești o programare la psih. Andreea Pop-Horoiță?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos. Poți preciza psihologul la care dorești programarea sau te putem asista noi.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici