Andrea Bota

Psiholog organizațional, Coach

”Întregul reprezintă mai mult decât suma părților componente.” – spune un citat, a cărui origini ne duc cu gândul atât spre psihologie (psihologia Gestalt), cât și spre filozofie (Aristotel).

Munca mea este puternic influențată de credința că fiecare om este mai puternic și are un potențial mai mare de a-și construi o viață bazată pe misiunea și valorile proprii, decât percepe la un anumit moment din viața sa.

Alegerile pe care le facem spun o poveste nu doar despre viitorul pe care urmează să îl trăim, dar și despre trecutul pe care l-am trăit deja.

Consider că fiecare comportament, gând sau reacție emoțională are un sens și un scop, având în vedere istoricul nostru unic, însă avem și puterea să alegem diferit, dacă acestea ne aduc mai multe dezavantaje în prezent, decât beneficii sau nu mai sunt aliniate cu valorile și direcția noastră. Primul pas este întotdeauna conștientizarea.

Am o abordare integrativă în munca cu clienții, combin modele și instrumente din psihologie, coaching, dezvoltare de business și servicii, design thinking, neuroștiințe.

Direcțiile în care ofer suport ca și coach sau consultant:

– coaching pentru manageri și leadership – focus pe zona de inteligență emoțională, dezvoltarea relațiilor și a influenței, identitate și dezvoltare profesională, echilibru, prezență și abilități de coaching, managementul obiectivelor

– coaching pentru tranziție sau dezvoltare de carieră – focus pe explorarea viziunii și a direcției dorite, identificarea punctelor forte și a elementelor care necesită dezvoltare sau schimbare, respectiv pe construirea unor obiceiuri care vor susține tranziția pe termen lung și dezvoltă reziliența persoanei

 1. Psiholog, CoachPractică privată în dezvoltare și coaching individual și organizațional
 2. Psiholog OrganizaționalCentrul de Psihologie Mental Training
 3. ParteneriateFrontiers – consultanță strategic și executive coaching, Cluj Startups – consultanță strategică și organizare evenimente pentru dezvoltare, Asociația Doctoranzilor și Tinerilor Cercetători din România – programe de wellbeing și dezvoltare profesională
 4. Activitate în domeniul ITmanagementul dezvoltării serviciilor și a produselor software, project management
 5. Certificare Coachlife coaching, career coaching, business coaching (atestat de Ministerul Educației)
 6. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB, Cluj-Napocamaster Psihologie Organizațională
 7. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB, Cluj-Napocalicență Psihologie

Întregul reprezintă mai mult decât suma părților componente.

Aristotel

Dorești o programare la coach Andreea Bota?

Ședinţele se stabilesc pe bază de programare telefonică, prin email sau completând formularul de mai jos. Poți preciza psihologul la care dorești programarea sau te putem asista noi.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Reintroduceți numărul de telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Termenii si conditiile (obligatoriu)

  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Termenii si conditiile pot fi citite aici