Vlad Budui

 

Psiholog clinician, Psihoterapeut cognitiv-comportamental

 

Adesea ne confruntăm cu stări emoționale intense și copleșitoare în care ajungem sa ne simțim captivi. În acele momente ne este greu să observăm imaginea de ansamblu și să ne ancorăm în valorile și obiectivele noastre.

Totuși, când avem curajul de a căuta răspunsuri, trebuie sa o facem conștienți de faptul că nu există o soluție unică pentru toți, iar aici, prin intermediul terapiei, putem descoperi modul în care este construit interiorul fiecăruia și cum să optimizăm acest spațiu intim pentru a ne simți ,,acasă”.

Bună, eu sunt Vlad și aș vrea ca alături de tine să identificăm care sunt acele idei sau credințe care  îți influențează  perspectiva asupra realității. Practic, vom încerca să facem pași mici, dar siguri, spre atingerea obiectivelor noastre folosind tehnici din terapia cognitiv-comportamentală. Acest tip de terapie este bazată pe cercetări științifice asupra emoțiilor, gândurilor, comportamentelor și a motivației din spatele lor. 

Pe parcursul întâlnirilor noastre, îți vei dezvolta aptitudini necesare pentru a face față cu  provocărilor cu care te confrunti în viața de zi cu zi. Dincolo de cauzele emoțiilor negative ne vom concentra și asupra trăirilor  pozitive încercând să creștem frecvența lor.

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem.

Formări:

  1. Psiholog Atestat:Specializarea Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală
  2. Psiholog atestat: Specializarea Psihologie Clinică
  3. Deschiderea Cabinetului individual de psihologie
  4. Studii post-universitare:Universitatea Babeș-BolyaiMaster:Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapieclínica de psicoterapia
  5. Studii universitare: Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
  6. Practica în cadrul Spitalului de Psihiatrie Sapunari  
  7. Terapeut ABA

„Terapia nu este confortabilă, deoarece implică procesarea durerii. Dar există un gând care poate fi confortabil: acela că doi oameni care împărtășesc durerea o pot tolera mai bine decât unul singur.” –
Semrad

Lao Tzu

Atestate libera practica psiholog

badge_atestatAtestat de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică, nr. 12599, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR)